Ordförande har ordet

"En människa är lika död som hon inte kan kommunicera. Hon är lika levande som hon kan kommunicera." - L. Ron Hubbard

Läs artiklar av L. Ron Hubbard

Hej och välkommen till Södra Sveriges Frivilligpastorer!


Vi är en förening som bildats av några entusiastiska personer. De flesta av oss har mycket varierande bakgrund, men vi har en sak gemensamt nämligen att vi ser att det finns ett behov av att hjälpa människor.

Primärt är vi en organisation som hjälper till vid katastrofplatser ute i världen, och när vi inte gör det reser vi runt i Sverige med vårt gula tält och hjälper människor med dåliga ryggar, trauman, relationsproblem etc. I vårt arbete använder vi oss av metoder utvecklade av L. Ron Hubbard, grundare av Dianetik och Scientologi.

Jag har själv framgångsrikt använt mig av dessa metoder i mitt liv, i min familj, i min relation med andra människor och i arbetslivet i många år. Som ett exempel är Dianetiken fantastisk för den som vill ta tag i sig själv och bli mer framgångsrik.

Vi säljer litteratur inom olika mänskliga problemområden, ger demonstrationer, utbildar och hjälper människor att komma igång med att lösa sina problem.

Framtiden ser jag som positiv, där Scientology och Dianetik används i större och större skala för att hjälpa människor i deras vardagliga liv och därmed få ett stabilare samhälle.

Du är välkommen att titta runt på vår hemsida. Är det något du fastnar för eller tycker är intressant, är du välkommen att kontakta oss!

Med vänlig hälsning,
Peter Gröhn
Ordförande Södra Sveriges frivilligpastorerLäs mer här: