Nätra-Bjästa marknad

6 - 8 juli 2007

"Känn dig själv ... och sanningen skall göra dig fri." - L. Ron Hubbard

Läs artiklar av L. Ron Hubbard

Marknaden vid Kornsjö strand

natra4.JPG

För andra året i rad var vi på plats på denna marknad. Kul att träffa gamla och nya vänner! Trots tveksamt väder uppnådde vi mycket goda resultat som ni kan läsa om nedan.

Bilderna nedan är inte kopplade till texten utan slumpvis utlagda.

natra15.JPG

Örnsköldsviks Allehanda var på besök och reportern fick en assist. Se Höjdpunkter på denna hemsida. Flera personer - en del riktigt långväga - kom för att prova behandlingen efter att ha sett artiklen.

Äldre dam med ont i höften fick en assist och smärtan försvann. Blev väldigt förvånad. Hennes make fick också en assist mot ont i nacken - detta problem hanterades också. Det visade sig sedan att de hade köpt Dans barndomshem. Se Höjdpunkter på denna hemsida.

natra14.JPG

"Vild-Hasse" blev fotograferad med gruppen utanför Gula Tältet och fick även information om Scientologi. Se Höjdpunkter på denna hemsida.

En kille i 30 års åldern kom till tältet. Han hade en skada i axeln sedan länge och ont idag. Efter en assist på 3-4 min var smärtan borta och han blev förvånad men naturligtvis väldigt glad. Hans fru skrattade!

natra13.JPG

"Detta är ju fantastiskt" sa en äldre man som fick en assist under en längre tid. Han hade slitna kotor i ländryggen och ständigt ont. Det blev bättre och bättre under assisten och han log under hela tiden. Nästa dag kom han tillbaka för att få behandling för tinnitus. "Det verkar som om det har blivit bättre i öronen." Han fick mer av assisten och utbrast sedan: "Vad ljust det blev."

En tjej, som hade ont i nacken, fick flera assister. Hon gick även på kognitiv terapi. Värken försvann och hon kände sig omtumlad men väldigt fri.

natra12.JPG

"Det fungerar faktiskt!" Utbrast en äldre man som fick en assist för sin onda nacke. Värken försvann och han gick mycket nöjd och glad därifrån.

En kille som hade varit med om en bilolycka samma morgon fick hjälp i Gula Tältet. Han hade ont i svanken. "Detta är fantastiskt. Jag blir så avslappnad. Smärtan är borta, det fungerar faktiskt. Helt otroligt!"

natra11.JPG

"Det känns bättre" En man i medelåldern, som hade provat allt vad det gäller sina knäproblem, var väldigt skeptisk till assister. Trodde inte att något kunde hjälpa. Han fick en assist och det hela blev bättre.

Vi hjälpte en kvinna som hade ont i axeln. Under assisten skrattade hon och sa att det händer saker. I slutet försvann smärtan. Hon ropade på sin dotter att komma och prova. Dottern kom och lärde sig att göra assister.

natra10.JPG

"Jag känner mig upplyft" En kille fick en assist och upplevde lättnad på det andliga planet. Han kände sig lättare både kroppsligt och mentalt.

En kvinna var mycket förvånad att en sådan behandling kunde ge ett sådant resultat så snabbt. Hon hade ont i ryggen och nacken. Fick en knuta i svanken under assisten som sedan släppte. Var mycket glad och ville att hennes man skulle lära sig denna metod.

natra9.JPG

En äldre man hade ont efter en gallstensoperation. Hans rygg var även felaktigt krökt i svanken. Han blev väldigt avslappnad efter assisten och ryggen blev normal.

Mycket trevlig familj med 7 (!) barn kom till Gula Tältet. Mamman utbildade sig på att ge en assist på sin dotter och de köpte sedan ett större bokpaket.

natra8.JPG

En kille med en skada i benet sedan 30 år blev bättre efter att ha fått en assist.

Ett äldre par utbildades på assister och kom tillbaka nästa dag för att få mer behandling. De var mycket nöjda och glada.

natra6.JPG

Vi gav konsultation till en egen företagare. Han informerades och skaffade böcker inom företags-administration.

En kille som hade ont i nacken sedan 5 mån fick hjälp. Efter assisten skrattade han och sa att smärtan var helt borta.

natra5.JPG

En äldre dam kunde röra sin arm mer efter att ha fått hjälp av oss med en assist.

"Perfekt!" sa en knalle glatt efter att ha fått en assist.

natra3.JPG

En dam fick en assist och sedan visade sig att hon hade problem med närminnet. Hon fick konsultation och köpte därefter boken "Självanalys" och vårt bokpaket.

En dam, som hade läst om oss i tidningen, kom till Gula Tältet för att få en assist. Hon hade värk i hela kroppen. Tyckte det var en enkel och skön metod. Hon gick glad och nöjd därifrån.

natra2.JPG

natra1.JPG

Här sitter vi i ett rum på ett vandrarhem och jobbar med denna hemsida. Efter en god middag i restaurangen fick vi låna internet och ett rum för att kunna sitta och jobba i.

natra16.JPG


Läs mer om vår förening här: