Åsele Marknad

13 - 16 juli 2007

"Utan ordning kan ingenting växa eller expandera." - L. Ron Hubbard

Läs artiklar av L. Ron Hubbard

asele3.jpg

Efter några dagars semester i en byastuga utanför Åsele, var det nu dags för oss att gripa oss an en av Sveriges största marknader.

Det var andra året vi var på plats - och vi fick samma plats! En mycket bra plats eftersom alla människor passerar in och ut från
marknaden förbi vårt tält.

Vädret var omväxlande, men för det mesta sken solen.

Till vår glädje och nytta anslöt sig följande medarbetare nu:
Monika Flûgel, Anders Sundgren och Peter Gröhn.

Efter frukost första dagen var vi snabbt igång med full produktion!

Här följer ett axplock av resultat och framsteg från marknaden.

Som vanligt hänger text och bilder inte ihop.

asele1.jpg

Trött knalle fick hjälp av oss med en assist. Vi hämtade henne vid ståndet och hon blev så nöjd att hon ville betala.

"Det här fungerar verkligen" sa en skeptisk gubbe efter att ha fått en assist. Han blev skönt avslappnad.

Hans fru fick också en assist för sitt onda i ryggen och nacken. "Jag kan gå nu!" sa hon och fick sin gubbe att köpa bokpaketet.

En ung tjej med ryggvärk blev bättre!

Huvudvärken försvann efter assist för en dam från vården.

En kille, som hade kotor ur led, fick dem rättknäckta under en assist.

En tjej fick bra hjälp på stresstesten med en obehaglig händelse.

asele2.jpg

Det ryggonda blev bättre för två tjejer som fick assister.

En utsliten knalle fick en assist och blev bättre.

"Det känns mycket mjukare i kroppen nu" sa en kille efter en assist.

En tjej fick en assist och upplevde rysningar i kroppen och att hon blev varmare i handen. Hon tyckte det kändes skönt och avslappnande.

"Det här var skönt och avslappnande" sa en kille efter assisten.

En dam kom in i tältet och var mycket imponerad över vår verksamhet: "Det är fint att det finns medmänniskor som bryr sig".

Assist gavs till en dam, som hade varit med om många olyckor. Hon tyckte det var väldigt skönt och avslappnande. Efteråt fick
hon info om Dianetik.

asele4.jpg

Kille, som var skadad i ryggen efter olycka, tyckte att det var den bästa behandling han har fått. "Det var otroligt skönt" sa han och köpte våra böcker.

Med en nackspärr från imorse fick en kille nu en assist. Han tyckte det kändes mycket lättare att vända sig. "Det fungerar verkligen!" sa han och tyckte det kändes avslappnande.

En kille med en gammal arbetsskada fick en assist och sa att det känns som det rusar i kroppen.

En tjej från hemtjänsten fick en assist och blev mer avslappnad.

"Det pirrar häftigt i fingrarna" sa en tjej och berättade att det flödade ut från fingarna. "Det är enkelt men fungerar verkligen"

Han var här förra året och kom tillbaks nu: "Man blir alldeles avslappnad i kroppen".

Kille, som hade ont i nacken, kände sig bättre i och med att det lättade upp.

asele5.jpg

Kille skulle fortsätta med behandlingen hemma. Han hade ont i nacken och fick en assist. Det kändes bättre och lättade upp för honom.

En tjej med en wishplash skada fick en assist och tyckte att det kändes skönt. Det lättade upp och hände saker under assisten.

Det onda i nacken och ländryggen blev bättre. En kvinnlig knalle, som hade fibromyalgi fick en assist i Gula Tältet.

En lite äldre kvinnlig knalle var nyfiken och fick en assist. Det blev ett bra resultat och hon kommer tillbaka.

En kille fick en assist och skrattade gott. Han blev mycket bättre i nacke och rygg.

Från början var han skeptisk. Till slut vågade han prova assister mot sina allvarliga kroppsproblem. Han blev mycket nöjd och köpte böcker.

En Holländsk dam lärde sig assister snabbt. Hon är fysioterapist i Holland och planerar att använda assiter i sitt arbete. Hon köpte även och lärde sig Dianetik

asele6.jpg

Det var flera personer som kom tillbaka från förra året och fick assister igen.

"Dina händer måste vara speciella" sa en kille, som hade ont i axlar och rygg, och han hade haft ishias i många år. Nu fick han assister i Gula Tältet och blev bättre. Han kom tillbaka efter några timmar och berättade att hans rygg hade blivit mycket bättre.

Två damer kom in för att få assister, eftersom de hade hört gott om oss, när vi var på plats förra året.

En kille, som tränar bänkpress, sa att det hände massor när han fick en assist. Han log hela tiden och berättade att dåliga energier drogs ut ur kroppen.

"Den känns som om kroppen la sig rätt" en äldre man utbrast detta kort efter att assisten hade startat.

En livlig, busig pojke fick en assist och blev alldeles stilla. Han upplevde det som skönt och avslappnade.

Stresstesten hjälpte tjejen att hitta sina problem med killar. Det hade upprepats flera gånger tidigare. Hon köpte böcker och skulle ta reda på hur sinnet fungerar.

asele7.jpg

"Jag kan känna benen igen" sa en tjej som fick en assist. Hon hade krokig rygg efter en ryggskada. Kände sig bättre nu. Hennes ben var domnade innan - efter assisten kände hon sig jättepigg!

"Verkligen oerhört länge sedan som jag kände mig så bra" sa en kille, som var skeptisk innan han fick assist. Han hade gått på droger i två år och hade kroppsproblem bla. ont i knäna. Efter en bra assist log han.

En kille, som hade ont i nacken, fick en assist och kände sig lättare.

En tjej kom till Gula Tältet och fick en lång assist. Hon gick iväg, men hennes mamman kom tillbaka och undrade vad som hade hänt eftersom dottern inte mådde bra. Mamman blev informerad och fick själv en assist till bra resultat. Därefter köpte hon böcker.
Dotter kom sedan tillbaka till tältet och fick hjälp så att hon mådde bra igen. Hon gick sedan tillbaka till sitt stånd. Deras granne tyckte att dottern såg ut att må så bra, att de skickade iväg dottern med en beställning på böcker hos oss. Dottern informerade också att mamman mådde mycket bra efter sin assist. Nästa dag kom dottern tillbaka igen med en kompis. Denne fick en assist
och dottern utbildades sedan på att ge en assist till sin kompis.

När en av våra medarbetare var ute och gick på marknaden blev han indragen i ett stånd till en knalle med wishplash skada. Frågan var om vi kunde hjälpa denna person. Personen tog sig sedan till Gula Tältet och fick bra hjälp av oss.

asele8.jpg

Grannen till oss var från Punjabi i Afganistan. Han kom till oss och frågade om vi inte hjälper sikher. Det fanns nämligen inga sikher på vår affish. Han ville ha en assist nu och att vi skulle fotta honom - han ville att det skulle synas att vi även hjälper sikher. Grannen fick en assist och sedan en stresstest till goda resultat. Bilderna mailades till honom i efterhand.

"Vilket vackert kors!" utbrast en tjej när hon såg Scientologikorset i ett av våra häften. Hela hennes familj var i Gula Tältet.

En turkisk kille, som hade problem med sina ben, fick en assist och blev bättre. Han hade ej känsel i bena nedanför knäna. Han köpte böckerna tillsammans med sin fru för att fortsätta behandlingen hemma. Gick förbi tältet senare på dagen: "Jag känner mig mycket bättre nu"!

"Det var oerhört länge sedan jag kände mig så bra. Känner mig lättare!" utbrast en tjej efter en assist, där det hände mycket. Hon hade varit med om en olycka tidigare. Tjejen hämtade sin mamma senare till tältet och både blev mycket nöjda.

Hon var mycket medveten om tidigare liv. En kvinnlig knalle fick en assist och var glad och skrattade mycket under tiden.

"Det känns som om du drar ut någonting i fingrarna" sa en kille, som fick en assist. Han tyckte det var skönt och behagligt.

En reumatiskt sjuk dam fick assist. Fick sedan information om Dianetik och köpte denna bok.

"Det var mycket skönt!" en äldre dam, som var sjuk, fick en assist till bra resultat.

asele9.jpg

"Känns som om huvudet är lättare" en tjej, som fick en assist stående, var glad och nöjd efter assisten.

Han ville se själv vad det hela handlade om. En stor, lång kille som tränar styrketräning blev informerad om våra böcker och köpte dem sedan.

En tjej kom tillbaka från igår (då hon fick assist). Hon tog med sig sin tvilling nu. De fick assister och utbildning.

En hel familj fick assister och togs om hand väl i Gula Tältet. De utbildades på assister och fick information om Dianetik, vilket
ledde till stora insikter för dem.

En tjej fick stresstest och hittade en obehaglig händelse. Hon köpte böcker sedan för att ta reda på mer.

Flera olika knallar fick assister i det gemensamma köksutrymmet till bra resultat.

En dam fick en stresstest och hittade en händelse som störde henne. Hon köpte böcker för att ta reda på mer om Dianetik.

Vi gav information till en skeptisk kille, som jobbar på marknaden. Korrekt information löste upp missförstånd och felaktiga uppfattningar. Det hela slutade med förståelse och respekt.


Läs mer om vår förening här: