Norrlandsturnén 2007

"Den som vill ge måste vara villig att ta emot. Den som vill ta emot måste vara villig att ge." - L. Ron Hubbard

Läs artiklar av L. Ron Hubbard

Jag älskar Gula Tältet och era assister!

hojdpunkter101.JPG

Presentation av vår Norrlandsturné 2007

Trevligt att du tittade in på denna sida för att läsa mer om vad vi gjorde i somras! Nedan kan ni se och läsa om höjdpunkterna från turnén - på de andra sidorna kan ni läsa mer om de olika kategorierna.
Vilka är vi? Läs här.
Läs här om turnén vi gjorde år 2006.
Gå gärna in på vår nya hemsida med olika artiklar för livsförbättring - se här.
Trevlig läsning!
Dan och Peter

hojdpunkter17.jpg

Med på turnén är följande hjältar:
Dan Rutström
Peter Larsson
Josef Bova
Margaret Olofsson
Erik Rutström
Kevin Olofsson
Hunden Molly
Myggor

Till Åsele kom förstärkning:
Peter Gröhn
Anders Sundgren
Monika Flügel
Fler myggor

hojdpunkter1.JPG
Här står hela gruppen tillsammans med "Vild-Hasse" på marknaden vid Kornsjön. "Vild-Hasse" är verkligen en legend bland knallarna i Sverige. För några år sedan fick han tom. medalj direkt från sveriges kung för sina insatser med att liva upp och sprida sin glädje på marknader! Nu fick han bekräftelser och en Scientologibok av oss. I samtal med Peter berättade han att han hade uppnått allt han kunde önska i sitt liv - men ändå saknade själen något. Se hans hemsida www.vildhasse.se.

hojdpunkter6.JPG
Här lämnar Dan över ett Scientologihäfte till "Vild-Hasse".

hojdpunkter2.JPG
Klicka här för att se en större bild.
hojdpunkter3.JPG
Plötsligt kom pressen till Gula Tältet vid Kornsjön. Det var Örnsköldsviks Allehanda som ville veta vad vi höll på med. De tyckte med all rätt att vi utgjorde ett annorlunda inslag i marknadsbilden. Naturligtvis fick reportern en assist och ett Scientologihäfte med sig hem.

hojdpunkter4.JPG
Här kan ni se reportern få en assist av Dan. Något förvånad uttryckte hon att det var väldigt skönt och avslappnande.

hojdpunkter5.JPG
Allt kan hända i Gula Tältet! När Dan skulle skriva kvittot till en dam (Kornsjö marknad) lade hon märkte till hans namn och blev mycket intresserad. Det visade sig att hon och hennes man hade köpt Dans barndomshem! Nu ekade skratten i tältet - glädjen stod högt i tak!

hojdpunkter7.JPG
Vi träffade vår gode vän Mikael igen på Kornsjö marknad och han bjöd återigen (vi var hos honom förra året också) hem oss för samkväm och övernattning. Snacka om gästfrihet! Det var aktivitet långt in på småtimmarna och vi skall nog inte bli förvånade om Josef och han träffas i Denver, Colorado framöver. Frivilligpastor Josef är nämligen därifrån. Mikael har köpt våra böcker förra året och berättar fortfarande vinster från den Dianetik-auditering han fick för många år sedan.

hojdpunkter9.JPG
Här berättar Mikael om sina framtida planer att bygga upp ett Naturcenter, som bla. kommer att skildra hur ursprungsbefolkningen levde i olika delar av världen. Mikael äger en tomt på 6 hektar mitt i skogen.

hojdpunkter8.JPG
Till ett vandrarhem i Köpmanholmen vid Östersjökusten - med båttrafik till Ulvön - anlände vi för att äta och arbeta en stund med just denna hemsida. När ägaren fick reda på vem vi var och vad vi gjorde hämtade han raskt en mörk kvinna från köket. Han visste att hon kände till Scientologi från sitt hemland Zimbawe. Och det gjorde hon också!

hojdpunkter16.jpg
Det mesta av gänget samlade vid campingplatsen utanför Åsele marknad.

hojdpunkter15.jpg
En tjej kom till Gula Tältet i Åsele och fick en lång assist. Hon gick iväg, men hennes mamman kom tillbaka och undrade vad som hade hänt eftersom dottern inte mådde bra. Mamman blev informerad och fick själv en assist till bra resultat. Därefter köpte hon böcker. Dotter kom sedan tillbaka till tältet och fick hjälp så att hon mådde bra igen. Hon gick sedan tillbaka till sitt stånd. Deras granne tyckte att dottern såg ut att må så bra, att de skickade iväg dottern med en beställning på böcker hos oss. Dottern informerade också att mamman mådde mycket bra efter sin assist. Nästa dag kom dottern tillbaka igen med en kompis. Denne fick en assist och dottern utbildades sedan på att ge en assist till sin kompis.

hojdpunkter14.jpg
En turkisk kille, som hade problem med sina ben, fick en assist och blev bättre. Han hade ej känsel i bena nedanför knäna. Han köpte böckerna tillsammans med sin fru för att fortsätta behandlingen hemma. Gick förbi tältet senare på dagen: "Jag känner mig mycket bättre nu"!

hojdpunkter13.jpg
hojdpunkter12.jpg
Grannen till oss var från Punjabi i Afganistan. Han kom till oss och frågade om vi inte hjälper sikher. Det fanns nämligen inga sikher på vår affish. Han ville ha en assist nu och att vi skulle fotta honom - han ville att det skulle synas att vi även hjälper sikher. Grannen fick en assist och sedan en stresstest till goda resultat. Bilderna mailades till honom i efterhand.

hojdpunkter11.jpg
En cowboy på häst kom förbi Gula Tältet. Dan hajade till och undrade hur han skulle få till en assist bäst!


Läs mer om vår förening här: