Norrlandsturnén 2006

"Vad som är sant för dig är vad du själv har iakttagit. Och när du förlorar det har du förlorat allt." - L. Ron Hubbard

Läs artiklar av L. Ron Hubbard

Vi är två ideella föreningar, Västra Götalands frivilligpastorer och Södra Sveriges frivilligpastorer, som jobbar ideellt i andan att hjälpa våra medmänniskor med kunskap och tekniker från Dianetik, Scientologi och L. Ron Hubbard. Läs mer om detta på våra hemsidor.

Under sommaren 2006 begav sig medlemmar från Södra Sveriges frivilligpastorer och Västra Götalands frivilligpastorer på en omfattande Norrlandsturné med Gula Tältet!

Målsättningen var, förutom att visa upp oss och vår verksamhet, att hjälpa människor med deras olika problem. Vi ville även visa de, som var intresserade, möjligheter att förbättra och förändra sina liv. Resultatet blev över all förväntan! Vi hade massor med besökare i tältet som fick råd och hjälp med allt mellan himmel och jord. Läs här på denna hemsida vad folk tyckte som var hos oss i tältet. Deras ord säger allt!

Solen sken också på oss så gott som under hela tiden – vilket inte gör saken sämre!

Det hela gav verkligen mersmak, vilket gör att vi nu planerar för ännu en Norrlandsturné under 2007. Välkommen att besöka oss eller vara med!


Vad gör vi i Gula Tältet?

Vi jobbar som Scientologi frivilligpastorer, vilket innebär att vi är redo att hjälpa människor med olika livsproblem som de kan ha. Scientologi är en tillämpad religiös filosofi, som innehåller användbara svar på de problem som människor möter i livet.

Människor idag kan ha en rad olika svårigheter: Kroppsliga besvär, studiesvårigheter, problem med droger eller alkohol, svårigheter i sitt äktenskap eller förhållande, problem med sina eller andras barn, ha det jobbigt med relationer till andra människor, konflikter eller problem på arbetet, svårigheter som chef eller företagsledare etc. I Scientologi finns verkliga lösningar på dessa och andra problem.

I Gula Tältet hjälper vi även människor, som har kroppsliga besvär, med speciella behandlingar kallade assister. Ordet assist kommer från engelska assist som betyder att hjälpa eller assistera. Denna behandling ökar personens kontakt och kommunikation med sin kropp och därmed lindras smärtan och läkningen påskyndas. Man gör en assist för att hjälpa en person att läka sig själv. Det finns ett häfte man kan köpa som beskriver dessa assister. Vem som helst kan snabbt lära sig att göra assister, och vi utbildar nya personer på plats i tältet på att just kunna ge assister till varandra.

Vi arbetar också med Dianetik, som är en vetenskap om tanken och som beskriver hur det undermedvetna påverkar kroppen. Många sjukdomar är psykosomatiska dvs. har mentala orsaker. Därför säljer vi även litteratur i tältet som handlar om hur tanken påverkar kroppen - hur kropp och själ hör ihop.


Stort tack till de som var med på turnén!


Eva AugustssonChristina Bergh
Conny BrandtJoseph Bova
Camilla ErikssonPeter Gröhn
Hans JohanssonHenrik Johansson
Kurt JohnssonAnna Jonsson
Georgia KandanolekisBo Kennedal
Inge KlangPeter Larsson
Kenneth NilssonDan Rutström
Tuija RutströmLars Stridbäck
Roger Söderblom


Tusen tack även till alla sponsorer och medlemmar i våra föreningar!

Planering och förberedelser pågår redan för fullt inför nästa Norrlandsturné 2007! Alla som vill vara med och hjälpa till är varmt välkomna!

Hör gärna av dig till någon av oss!

Dan Rutström
Västra Götalands frivilligpastorer
Idunagatan 28A
431 44 Mölndal
0708 – 65 69 03
info@frivilligpastor.se
www.frivilligpastor.se
Peter Larsson
Södra Sveriges frivilligpastorer
Wintriegården
218 42 Wintrie
0709 – 63 20 30
info@ssfp.se
www.ssfp.se

Läs mer om vår förening här: